06-15172417 info@just2fit.nl

Over Just 2 fit

 

En over mezelf

Mijn naam is Anita Kaasjager Ik woon en werk in Nieuwegein.

Mijn coachings- praktijk heet ‘Just 2 fit’, dat staat voor: op slechts 2 manieren fit, als gevolg van een gezonde leefstijl voor lichaam èn geest. Fit, als gevolg van verantwoord en toch lekker eten en beweging, een combinatie die de basis vormt voor een goede balans in je lichaam. Fit, als gevolg van je bewust zijn van wat je doet en hoe je denkt, dat als basis voor een gezonde geest.

Mijn eigen overgewicht in het verleden en mijn wens daaraan iets te doen, leerde me dat ik mijn stijl van leven moest veranderen. Dat ik mijn manier van denken moest veranderen. Doordat ik leerde om ánders, veel meer bewust te gaan denken, ontstond er ruimte en kón ik veranderen.

Door goed naar anderen met overgewicht te luisteren, te kijken, met hen te praten, met hen ook míjn ervaringen te delen, werd het voor mij duidelijk: graag wilde ik mensen met overgewicht gaan coachen, gaan helpen in hun poging te veranderen. Daarom liet ik me omscholen tot  LeefStijlcoach en voedings consulente.

Doordat ik veranderde èn doordat ik dezelfde veranderingen ook bij lotgenoten/medecursisten zag en daar meer over wilde leren, ben ik me in Mindfulness en cognitieve therapie gaan verdiepen. Op dit moment volg ik dan ook een opleiding tot Mindfulness- en cognitieve gedragstherapeute.

Naast het coachen van mensen met overgewicht is mijn interesse om op elk vlak mensen te coachen, te helpen en te begeleiden enorm gegroeid.
Heb jij leefstijlgewoontes die je wilt veranderen dan wil ik daarover graag met je van gedachten wisselen, om jou zo goed mogelijk te coachen, jou doelen te stellen en deze te behalen.

Gerichte opleidingen: Anatomie docent (ALLO); Leefstijl coach (Instituut CAM); Voedingsdeskundige allround (onderdeel CIOS); Voedingsdeskundige allround Plus (onderdeel CIOS); Mindfulness cognitieve gedragstherapie (in opleiding SORAG-Akademie).

Aanvullende opleidingen: Eft (Emotional Freedom Techniques); Quantum Entrainment (zelfgenezings techniek); Reiki Kundalini 1, 2 en 3.

Eerder gevolgde opleidingen: Mdgo; Hbo Secretarieel; Hbo commercieel; Hbo commerciële vaardigheden; Hbo Basis Management.


Scroll to Top