Crash dieet begin er NIET aan

Waarom niet hoor ik je bijna denken:

Je zult erg veel kilo’s verliezen, maar op het moment dat je weer begint te eten, zal je lichaam alle voorraden weer opnieuw willen aanvullen. De kilo’s zal je dus direct na het stoppen van een dergelijk dieet weer dubbel zo snel terug krijgen! Hierdoor ontstaat dus het bekende jojo-effect!

Voordelen en nadelen

Ik zet ze voor je op een rij


Voordelen

  • Snel afvallen binnen zeer korte tijd


Nadelen

  • Na dieet vliegen de kilo’s er weer aan
  • Is slecht voor je lichaam
  • Je huid wordt sneller slap
  • Je lichaam gaat in spaarstand
  • Weinig energie, geen puf meer
  • Super slecht voor je immuunsysteem


En dit laatste wil je nu zeker niet. Een goed immuunsysteem helpt je


Wat doet het immuunsysteem?
Het immuunsysteem is één van de meest ingewikkelde systemen in het menselijk lichaam. Het bestaat uit een netwerk van cellen, moleculen, weefsels en organen die samen werken om ons lichaam te beschermen tegen ziekteverwekkers, zoals bacteriën en virussen. Het lichaam herkent deze lichaamsvreemde stoffen en ruimt deze vervolgens op. Door een goed werkend immuunsysteem ben je minder vatbaar voor ziektes en als je toch ziek wordt, herstel je sneller.

Kan voeding het immuunsysteem versterken?
Door de complexiteit van het immuunsysteem kan de werking ervan niet van de een op de andere dag worden opgeschroefd door het eten van een specifiek voedingsmiddel of het slikken van een supplement. Gezonde voeding (als onderdeel van een gezonde leefstijl) over een langere tijd ondersteunt je immuunsysteem. Hiermee bouw je als het ware een “fundering” op voor een goed werkend immuunsysteem. Dus hoe eerder je hiermee begint hoe beter

Afvallen is zeker belangrijk!

Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en gewrichtsklachten. Het is daarom belangrijk om af te vallen bij overgewicht

Je leefstijl veranderen!

Om gezond af te vallen en op gewicht te blijven pas je je leefstijl aan. Dat betekent: gezonde voeding en voldoende beweging.

Wil je afvallen op een gezonde manier. Klik op onderstaande link en wacht niet langer. Je kunt starten met de Try-out van 3 maanden (klik daarvoor op het ACTIE logo)

Tarieven (just2fit.nl)