06-15172417 info@just2fit.nl

Afvallen met smoothies en eiwit

Op naar een gezond gewicht en kies voor jezelf! En steun ook de onderzoeken van de Hartstichting, KWF of Diabetes Fonds.
Start je vandaag nog, dan help jij niet alleen jezelf naar een gezonder leven, maar steun je ook de onderzoeken voor bijvoorbeeld hart- en vaatziekte, diabetes en kanker. (Lees hier onder aan de pagina meer) 

Waarom kiezen voor een groene smoothie met eiwit

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een smoothie met hoogwaardige eiwitten. Start de dag met een groene smoothie en eiwitten.

Als Leefstijl Coach van Just 2 fit heb ik veel vormen van diëten onderzocht en getest. Waarom wij van Just 2 fit kiezen om jouw te coachen met dagelijks het eten van groene smoothies en eiwit: is omdat je start met een smoothie waar alle voedingstoffen inzitten. Je lichaam heeft die nodig om de dag goed te starten en door te komen. En je door de dag heen niet veel trek of zelfs geen trek zal ervaren door een stabiele suikerspiegel. Als jij start met het programma JustHealthy zal jij gegarandeerd de eerste dagen afvallen.

Stap 1: Afvallen op een gezonde en verantwoorde manier met groene smoothies en hoogwaardige eiwitten (zonder veel trek.) Met één of twee keer in de maand contact met je coach. Samen bepalen wij je eerste doel. Meten is weten: door te wegen en je centimeters op te meten.

Stap 2: In deze fase leer jij welke voeding er voor zorgt dat je niet meer langer heel veel trek ervaart. Je suikerspiegel speelt hierin een belangrijke rol. Je persoonlijke coach laat zien welke voeding je beter wel en niet kunt eten, en waar je op kunt letten met het lezen van etiketten. 

Stap 3: Je eigen persoonlijke coach helpt je niet alleen bij het behalen van je streefgewicht, maar begeleid je in deze stap bij het stabiliseren en staat je bij op weg naar jouw nieuwe Leefstijl. Daarna laten we je natuurlijk niet gaan. Vanaf het moment dat je helemaal bent overgestapt naar je nieuwe Leefstijl, blijf je contact houden en kom je terug op de comeback dagen. Zo voorkom je het bekende jojo-effect en blijf je op gewicht, mits je LeefStijl is aangepast. Indien nodig blijven wij jouw coachen.

Wat ik jou te bieden heb als LeefStijl Coach en als ervaringsdeskundige: mijn intentie is om er bij jouw uit te halen wat erin zit. Wat jij gaat leren/ (veranderen) is om een LeefStijl toe te passen die bij jouw past.

Door eigen ervaring: en veel wegen te hebben bewandeld, weet ik heel goed te herkennen waar er bij jou de knelpunten liggen. Kracht, daadkracht en de bekende spiegel zijn de eigenschappen die ik bezit om een goede coach voor jouw te zijn. (Lees verder wie is Anita)

Ben jij er klaar voor!

Het roer mag om, voorgoed om! Maak jij de keus voor jezelf! Dan help(en) ik/ wij jouw met afvallen, kennis bij te brengen over voeding, etiketten en wat je lichaam nodig heeft zodat jij je weer lekker gaat voelen.

Wil je voorgoed af van je overgewicht? Kies voor het veranderen van je LeefStijl met het 3 stappen plan van JustHealty.

Steun ook de onderzoeken voor de Hartsichting, KWF of Diabetes Fonds Start je vandaag nog, dan help jij niet alleen jezelf naar een gezonder leven, maar steun je ook de onderzoeken voor bijvoorbeeld hart- en vaatziekte, diabetes en kanker. Want namelijk Just 2 fit investeert niet alleen in jouw gezondheid, maar ook dat van heel veel anderen mensen die te maken hebben met hart- en vaatziekten diabetes of kanker. Onderzoek is hard nodig en daarom gaat er 10% van jou cursus gelden naar één van jou gekozen goed doel. LEES MEER OVER WELVAART ZIEKTE


Scroll to Top