06-15172417 info@just2fit.nl

Just Mindful Mind

Om echt blijvend te veranderen heb je de tools nodig. Een Mindset bewustwording en acceptatie met Mindfulness. Ook Just 2 fit Kidsss
plaatjes-mind-copy KIJK OOK VOOR Mindful wandelen

 

A: ONLINE CURSUS 3 MAANDEN (SKYPE)

B: GROEPS CURSUS 3 MAANDEN

C: INDIVIDUEEL CURSUS 3 MAANDEN

 

 

 

Online Coaching is bedoeld voor mensen die minder tijd hebben. Wekelijks hebben we contact zodat jij gemotiveerd blijft. Een stok achter de deur is voor jou belangrijk. Jou motivatie is 100% en je bent bereid om de bekende
visuele cirkel te doorbreken. Je kiest voor jezelf om dingen anders te gaan benaderen en je denken te gaan veranderen. Samen kijken we wat je leeft en doet leven. Wat maakt jouw gelukkig!
Waar kun je iets veranderen en waar niet. Samen kijken we naar je Mindset. Wat kan er anders, en je leert accepteren en los te laten.

 

 

 

Groepsverband copy

Groeps Coaching is bedoeld voor mensen die graag bewustwording samen willen delen. Omdat je kiest voor verandering is het prettig om dit te kunnen delen. Je doelen bereiken samen met anderen mensen. Wekelijks komen wij bij elkaar zodat jij gemotiveerd blijft.Een stok achter de deur is voor jouw belangrijk. Je motivatie is 100%, en je bent bereid om de bekende visuele cirkel te doorbreken. Je kiest voor jezelf om dingen anders te gaan benaderen en je denken te gaan veranderen. Samen kijken wat je leeft en doet leven. Wat maakt jou gelukkig! Waar kun je iets veranderen en waar niet. Samen kijken we naar je Mindset. Wat kan er anders. Je leert accepteren en los te laten. Daarnaast komen we in beweging voor ontspanning met Mindful wandelen. We kiezen hier mooie plekken voor uit in de natuur.

 

 

 

Individueel copy

Individuele Coaching is bedoeld voor mensen die er voor zichzelf alles uit willen halen. Persoonlijke begeleiding is voor jouw erg belangrijk. Je kiest voor jezelf omdat het nu tijd is om in jezelf te investeren. Het coaching traject is geheel afgestemd op jouw vraag en op jouw situatie. Het veranderen van je denkwijzen, het doorbreken van visuele circels. Ken jij angsten of loop je steeds tegen de zelfde dingen aan! Dan vraagt dit tijd en aandacht! Het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, en verandering van denken en het leren accepteren. Ervaring leert dat cursisten de grootste progressie halen door een individueel coachings traject. Wekelijks hebben we contact zodat jij gemotiveerd blijft. Een stok achter de deur is voor jou belangrijk. Je motivatie is 100% en het gaat daarom dit keer echt lukken. Ben je bereid om je denkwijzen nu echt te gaan veranderen! Samen kijken we naar je mindset, wat jouw motiveert en wat je happy maakt.


Scroll to Top