06-15172417 info@just2fit.nl

Just Mindful Fit

Om echt blijvend af te vallen heb je meer nodig als een dieet. Kies voor jezelf kies voor een gezonde LeefStijl, waar jij je goed bij voelt. Ik als LeefStijl Coach ga jouw hierbij helpen. Ook Just 2 fit Kidsss

 

 

3-plaatjes1-copy

 

 

 

A: ONLINE CURSUS 3 MAANDEN (SKYPE)

B: GROEPS CURSUS 3 MAANDEN

C: INDIVIDUEEL CURSUS 3 MAANDEN

 

 

 

Online Coaching is bedoeld voor mensen die minder tijd hebben.
Wekelijks hebben we contact zodat jij gemotiveerd blijft. Een stok achter de deur is
voor jouw belangrijk. Je motivatie is 100% en je wens is om af te vallen.
Je bent bereid om jouw leefstijl nu echt te gaan veranderen. Samen kijken we naar je voeding,
jouw leefstijl en je Mindset. Wat kan er anders en wat ga jij doen aan beweging. Woon je in de omgeving dan gaan wij naast je online cursus ook samen in groepsverband in beweging komen.

 

 

 

Groepsverband copy

Groeps Coaching is bedoeld voor mensen die graag hun doel willen bereiken met anderen mensen samen. Je bent bezig met het zelfde doel, en dat is de overtollige kilo’s eens en voor altijd kwijt raken door verandering van jouw Leefstijl. Je begrijpt elkaar, je leert van elkaar. Samen met jou groep en coach heb jij een stok achter de deur, en die is voor jou erg belangrijk. Jouw motivatie is 100% en het gaat je dit keer echt lukken. Je bent bereid om je leefstijl nu echt te gaan veranderen. Samen kijken we naar voeding, je Leefstijl en je Mindset. Wat kan er anders en wat ga jij doen aan beweging en of sport. Ook als groep komen we samen in beweging .

 

 

 

Individueel copy

Individuele Coaching is bedoeld voor mensen die er voor zichzelf alles uit willen halen. Persoonlijke begeleiding is voor jouw erg belangrijk. Je kiest voor jezelf omdat het nu tijd is om in jezelf te investeren. Het coaching traject is geheel afgestemd op jouw vraag en op jouw situatie. Het veranderen van je Leefstijl vraagt tijd! Het gaat om je persoonlijke ontwikkeling, en verandering van eetgewoontes en beweeg patroon. Ervaring leert dat cursisten de grootste progressie halen door een individueel coachings traject. Wekelijks hebben we contact zodat jij gemotiveerd blijft. Een stok achter de deur is voor jou belangrijk. Je motivatie is 100% en het gaat je dit keer echt lukken. Je bent bereid om je leefstijl nu echt te gaan veranderen. Samen kijken we naar voeding, je leefstijl en je Mindset. Wat kan er anders en wat ga jij doen aan beweging.


Scroll to Top