06-15172417 info@just2fit.nl

Activiteiten

 Voor recente activiteiten kijk even naar het jaar van de activiteit. Mocht je interesse hebben vraag gerust naar het recente aanbod via info@just2fit.nl

WANDEL GROEPJE (mei 2015)

Na een verhelderende Mindful wandeling!! Kwamen er leuke ideeën opdagen. Het is zo heerlijk om te wandelen. Voor mij is het koppie leegmaken aarden, van de omgeving genieten en nog zo veel meer. Toen bedacht ik mij, naast Mindul wandelen kan ik ook een wandel groepje starten. Wandelen omdat het zo lekker is. Wandelen omdat het gezellig is, wandelen omdat je dit met veel meer mensen kunt doen. Wandelen omdat het beweging is, en dus gezond is. Er zijn voor mij genoeg redenen om te wandelen. En voor jou?

Heb jij zin om vanaf nu af aan iedere donderdagmiddag te gaan wandelen?

En herken jij je je in het volgende. Wandelen met een groepje is voor mij

 • Wandelen voor mijn ontspanning
 • Wandelen omdat het gezellig is
 • Wandelen voor mijn sociale contacten
 • Wandelen omdat het gezond is
 • Wandelen om los te laten
 • Wandelen voor de natuur
 • Wandelen om te genieten

Kosten: Kosteloos

Waar en wanneer: Iedere donderdag middag om 13.00 uur. Iedere week gaan we kijken naar een leuke en fijne wandel omgeving.

De wandeling zal ongeveer een uur duren. Met tussen door een pauze, waar er behoefte is. Is er een andere dagdeel die jij wenst, laat het mij weten dan kunnen we hiernaar kijken.

Bij interesse geef je hier op.  of telnr 06-15172417

Naast de wandel groep, is er iedere dinsdag ochtend om half 12 Mindful wandelen. Mindful wandelen gaat om het bewust worden, waarin je leert van het moment te genieten en los te laten. Lees hier meer over onder Just Mindful wandelen.

—————————————————————————————————————————–

 JUST MINDFUL WANDELEN (april 2015)

Heb jij behoefte aan rust en ontspanning? Even tijd voor jezelf. En alles even laten voor wat het is. Kom vandaag lekker mee Mindful wandelen. Half 12 bij de Put van Vianen.

Tijdens deze wandeling geef ik je de tools hoe je bewust leert genieten! Om alle dagelijkse beslommeringen voor NU even los te laten. Om te genieten van het moment. En je bewust te worden van jezelf en je omgeving. 

Lijkt het jou leuk! Kom dan om half 12 naar de Put. Mocht je met vervoer zitten! Ik heb 3 zitplaatsen in de auto. Bel mij gerust. : 06-15172417 of bij interesse geef je hier op.

Kosten: De kosten zijn NU 5,- per wandeling.

Waar en wanneer: Elke dinsdag om half 12 bij recreatieplas de Put bij Vianen (Middelwaard) De wandeling zal ongeveer 1 uur zijn. Verzamelen bij de parkeer plaats.

Locatie + route

Je ziet de plas al liggen als je op de A2 de brug overgaat bij Vianen (over de Lek). Op het navigatiesysteem kun je “Middelwaard Vianen” aangeven. Als de GPS de mogelijkheid heeft kun je dit nog specificeren met parkeerplaats Middelwaard.

——————————————————————————————————————–

LIVING COACHING JUST MINDFUL FIT (nov 2014)

 (5 weken) Met een groepje in huiselijke sfeer ! Een aantal kilo afvallen? En daarna doorpakken naar een gezonde leefstijl!!

(Iedere 3 weken start er een nieuw groepje) verschillende ochtenden van 10.30 uur tot 11.30 uur. En in de avond van 19.30 uur tot 20.30 uur. En bedraagt 10,- per keer. Met als doel eerst een aantal kilo kwijt te zijn, zodat jij je favorieten outfit weer aan kunt.

Wat kun je verwachten in deze 5 weken: Wekelijks komen wij bij elkaar. In dit uur word je gewogen, en samen evalueren we de week. Wat gaat er goed, en wat kan er anders. Met je groepje ga je samen werken aan het bewust worden hoe je leefstijl nu is, en hoe je dit meteen om kunt zetten. Daarbij zal ik tools aangeven die er nodig zijn. Je krijgt jouw buddy toegewezen. (Samen sta je sterk). En met natuurlijk het uitwisselen van lekkere en gezonde recepten en hapjes.

Bij interesse geef je hier op.

————————————————————————————————————————–

Feestdagen: Just 2 fit Living coaching  (5 weken) Met een groepje in huiselijke sfeer ! Een aantal kilo afvallen voor de feestdagen? En daarna doorpakken naar een gezonde leefstijl!!

(Iedere 3 weken start er een nieuw groepje) Vanaf volgende week vrijdag 21 november start Just 2 fit Living coaching. Van 19 uur tot 20 uur. En bedraagt 10,- per keer. Met als doel dat je met de feestdagen jouw mooie outfit aan kunt.

Wat kun je verwachten in deze 5 weken: Wekelijks komen wij bij elkaar. In dit uur word je gewogen en gemeten, en samen evalueren we de week. Wat gaat er goed, en wat kan er anders. Met je groepje ga je samen werken aan het bewust worden hoe je leefstijl nu is, en hoe je dit meteen om kunt zetten. Daarbij zal ik tools aangeven die er nodig zijn. Je krijgt jouw buddy toegewezen. (Samen sta je sterk). En met natuurlijk het uitwisselen van lekkere en gezonde recepten voor de feestdagen

Bij interesse geeft je op. Dit kan tot en met donderdag 20 november.  Living coaching Just Minful Fit

Bij interesse geef je hier op.

————————————————————————————————————————–

LIVING COACHING JUST MINDFUL MIND (nov 2014)

 (5 weken) Met een groepje in huiselijke sfeer! Je bewust worden met Mindfulness in combinatie! Hoe maak ik een begin voor mezelf, waar word ik blij van, hoe leer ik ontspannen, hoe ontsnap ik aan alle drukte en of stress! Welke tools heb ik nodig om te zijn wie ik ben.

(Iedere 3 weken start er een nieuw groepje) verschillenden ochtenden van 10.30 uur tot 11.30 uur. En in de avond van 19.30 uur tot 20.30 uur En bedraagt 10,- per keer. Met als doel een begin te maken in rust voor jezelf, weten wie je bent, weten wat je nodig hebt, en daardoor te leren accepteren en los te laten.

Wat kun je verwachten in deze 5 weken: Wekelijks komen wij bij elkaar. In dit uur gaan we ons bewust worden waar jij je goed bij voelt. En daadwerkelijk te leren toepassen waar jij je goed bij voelt. Je krijgt jouw buddy toegewezen (samen sta je sterk) als je het even niet weet heb jij je buddy die jouw verder kan helpen, met wat je samen hebt geleerd. Dit kun je telefonisch doen of per e-mail of samen met een kopje koffie of thee. Iedere workshop sluiten we af met een ademhalingsoefening of meditatie.

 Bij interesse geef je hier op.

——————————————————————————————————————–

 

MIDZOMERMIDDAG

IN BOUWSPEELTUIN JEUGDLAND

Op zaterdag 22 juni 2014 organiseren Just 2 Fit Leefstijlcoaching en NiklaDanst een sportieve en smakelijke middag in Bouwspeeltuin Jeugdland.

Van half 1 tot 4 kan je meedoen aan workshops streetdance en ‘Knutselen met fruit’. De workshops duren een half uur.

Programma:

 • 12.30 uur tot 13.00 uur – workshop Streetdance
 • 13.30 uur tot 14.00 uur – workshop knutselen met fruit
 • 14.00 uur tot 14.10 uur – presentatie Streetdance
 • 14.30 uur tot 15.00 uur – workshop Streetdance
 • 15.30 uur tot 16.00 uur – workshop Knutselen met fruit
 • 16.00 uur tot 16.10 uur – presentatie Streetdance

Tijdens de workshop knutselen met fruit, wat valt onder de kookworkshops van Just 2 fit, gaan we lekker aan de slag met vers fruit.We gaan het fruit zelf klaarmaken op een feestelijke manier. Wat we daarna heerlijk zullen gaan oppeuzelen. Jammie!

Tijdens de workshop streetdance van Nikla Danst zetten we een stoere dans in elkaar. Aan het einde van de workshopronde laten we de dansen aan ook aan elkaar zien.

Doe mee aan beide workshops voor 2,- pp en geef je nu op voor donderdag 20 juni door een mailtje te sturen naar info@just2fit.nl. Neem je papa en mama mee! Dan staat er iets lekkers voor ze klaar.

           Locatie:

Bouwspeeltuin Jeugdland

Helmkruid 1

3434 CT Nieuwegein

——————————————————————————————————————–

PAASACTIVITEIT: ZATERDAG 30 MAART 2014 BOUWSPEELTUIN JEUGDLAND

Just2fit LeefStijl Coaching, Nikla Danst, en Bouwspeeltuin Jeugdland slaan de handen ineen en organiseren samen op zaterdag 30 maart een sportieve Paasmiddag in Bouwspeeltuin Jeugdland.

Van 12.30 tot 16.00 uur zijn kinderen mét hun ouders welkom om Oud-Hollandse spelletjes te spelen. Denk aan blikgooien, spijkerpoepen en zaklopen.

Daarnaast zal NiklaDanst over de middag verspreid dansworkshops geven.  Daar kunnen kinderen én ouders/verzorgers aan mee doen. Onder het mom van: lekker samen bewegen in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Vind jij het leuk om gezellig een middag samen met je ouders te komen spelen? Wees welkom! Iedereen kan gratis meedoen.

Locatie: Bouwspeeltuin Jeugdland

Helmkruid 1

3434 CT Nieuwegein


Scroll to Top